Verslagen gedurende januari 2022 (p2022-02)


   


2021periode01 2021periode01

Terug naar menu periode 2022

Januari 2022

2021periode01

Dinsdag, 18 januari 2022. Gisteren zijn we met Connie en Hans bij Restaurant Transsilvanië wezen eten. Hans had de reservering geregeld, doch vergeten te melden dat we een hondje mee namen. Toen we aan kwamen mocht Sjaak niet naar binnen. Dat, terwijl enige jaren geleden een hondje geen probleem was. Uiteindelijk hebben we Sjaak nood gedwongen in de bus van Hans gelaten tijdens het eten. Daar was Sjaak zeker niet blij mee!  Het positieve was, dat het eten uitstekend was.

Vandaag is het een rustige dag geweest. Vannacht was het heel koud en een beetje mistig!! Door die koude periode verstoken we heel wat gas. Maar we willen niet in de kou zitten. Het is niet anders. Vandaag startte de dag met een wolkeloze lucht. Het was in de morgen windstil en dan is het heerlijk in de zon. Nu we alleen voor het douchen in het wasgebouw komen, gebruiken we het campertoilet de hele dag en legen we de tanks dagelijks. Vanmiddag was het heerlijk in de zon, maar tegen 16.00 uur werd het weer snel fris. middag heeft de camping de boom op de hoek van onze plek gesnoeid. Dat geeft in de morgen in ieder geval meer zon op onze plek. In de middag was de snoeiklus geklaard en konden we rustig van de zon genieten. Later in de middag ben ik naar de mensen op plek G16 geweest. Die zouden weten hoe we een Spaanse QR-kode van onze Booster vaccinatie op onze telefoon konden krijgen. Ik ben wel een paar stappen dichter bij de oplossing gekomen. Maar uiteindelijk bleek dat mijn telefoonnummer niet goed op de SIP-formulieren  vermeld stond. Blijkbaar was het vakje bij de aanvraag van de Booster beperkt in lengte. Het voorste deel van het nummer was gewoon af gekapt. Daardoor kreeg ik niet de beoogde sms-kode ter verificatie op mijn telefoon. Dus, het is nog niet gelukt de Spaanse QRkode te verkrijgen. Morgen doe ik een volgende poging.

Vanavond hebben we heerlijk in de camper spaghetti gegeten.

Dat was het wel weer voor vandaag.


Woensdag, 19 januari 2022. Vandaag was het weer gelijk aan de afgelopen week, droog, zonnig en toch nog steeds dat frisse windje.  Maar als de zon dan ook schijnt  is het uit de wind heerlijk. Ik heb alleen een grote hekel aan de dagelijkse, erg koude, douches. Vanmorgen was het weer erg koud daar. Daar tussen 10.00 en 11.00 uur het douche gebouw gesloten is door de schoonmaakploeg ga ik altijd rond 09.00 naar de douches. Dan is het warmer dan als je rond 08.00 uur al gaat, maar het blijft erg koud. Gelukkig doen de douches het nu goed met het warme water. Dat was in vorige jaren wel anders Maar de hokjes zijn erg krap en je komt daardoor gauw tegen de kraan aan, waardoor je of heel warm water over je krijgt, of heel koud water. Beiden situaties zijn niet leuk en geeft mij altijd een flinke schrikreactie. Na het douchen zijn we boodschappen wezen doen in Albir. Vanmiddag komen Wendy en

Gert-Jan koffie drinken. Daarom heeft Trudy vanmorgen Eclairs gekocht voor bij de koffie.  Gert-Jan heeft me nog trachten te helpen met mijn zoektocht naar mijn Spaanse QRkode. Maar door het foute telefoonnummer kregen we het niet voor elkaar. Ik zal toch naar het Medisch Centrum in Altea moeten om het probleem op te lossen.

Caravan Care is nog langs gekomen om de koelkast/vriezer te repareren. Er is een nieuw onderdeel in gezet. Maar we hebben de indruk dat de vriezer het nog steeds niet goed doet. Even na 16.00 uur werd het fris en gingen Wendy en Gert-Jan terug naar hun camper en gingen wij naar binnen. Het was erg gezellig en we hebben afgesproken dat we volgende week samen gaan eten. Ik ben toen de tanks gaan legen en heb de fietsen in de voortent gezet. Dat was het wel weer.